Foto's verkopen

Verkoop jouw foto's online

Jouw foto's online verkopen op canvas, tuinposters en nog veel meer? Met Print API kun je direct aan de slag met het verkopen van jouw foto's.

De Print API Web Plugin maakt het makkelijk om je foto's te verkopen via je eigen website of social media account.

Wij printen en versturen de foto's

Maandelijks je winst uitbetaald

Geen start- of maandkosten

Screenshot uploadvenster

1Upload je foto

Upload je foto en bepaal je prijs.

Allerlei kiesbare eindproducten

Winstmarge of vaste prijs

Screenshot dialoogvenster 'Plaats op website'

2Plaats de link

Plaats de bestel-link van je foto.

Werkt op alle sites, zelfs social media

Optioneel: WordPress plugin

Screenshot kassa

3Verkoop je foto

De bestel-link opent het bestelproces!

Kassa met je eigen thema

Testmodus: kosteloos testen

Foto op canvas

Foto op canvas

Een foto op canvas is één van de populairste soorten wanddecoraties. Een canvas is geschikt voor landschap foto's, maar ook voor familie en portretfoto's. Het canvas frame is 2 cm dik en het is niet alleen UV- en waterbestendig, maar heeft ook een hoge kleurechtheid. Voor het canvas wordt gebruik gemaakt van 100% katoen. Aan de achterkant van het frame wordt een ophanghaakje gemonteerd, zodat de foto gelijk aan de muur kan worden gehangen.

Foto op tuinposter

Foto op tuinposter

Foto's van de mooiste landschappen, kleine straatjes en doorkijkjes zijn zeer geschikt als foto op een tuinposter. De foto's worden gedrukt op een stevig zeildoek. Daarnaast worden de tuinposters voorzien van metalen ringen. Ook de tuinposters hebben een hoge printkwaliteit en zijn UV- en waterbestendig. Verkoop eenvoudig je landschapsfoto's vanuit je eigen website!

Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

Plexiglas is een echte eyecatcher waar iedereen een blik op wil werpen. Een foto op plexiglas geeft een moderne en strakke uitstraling. Het is ideaal voor mooie landschap- en macrofotografie. De foto's komen extra tot leven door het licht dat door de achterzijde kan schijnen. Door de hoge kleurechtheid komen details in de foto's mooi naar voren.