Verkoop op marketplaces

Verkoop print-on-demand producten op marketplaces

Altijd al eens je print-on-demand producten willen verkopen op verkoopplatformen zoals Bol.com? Goed nieuws! Dat is vanaf nu mogelijk via een tool die wij speciaal voor onze Print API gebruikers hebben ontwikkeld. Het verkopen van print-on-demand producten op online marktplaatsen met de vertrouwde service van Print API zoals je gewend bent.

Opschalen icoon

Opschalen van assortiment zonder fysieke voorraad

Boost icoon

Geef je sales een boost door groot bereik van het verkoopplatform

Whitelabel icoon

Automatische verwerking van orders (white label)

Voorraad icoon

Geen voorraadrisico’s of lange levertijden

Vertrouwen icoon

Verkoop op een vertrouwd verkoopplatform

Duurzaam icoon

Duurzame manier van verkopen

Opschalen van assortiment zonder voorraad

Met behulp van onze integration tool verdubbel je jouw assortiment van gepersonaliseerde producten met slechts enkele muisklikken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het aanleveren van een printbare PDF van elk ontwerp dat je verkoopt. Heb je een database aan foto’s of afbeeldingen en wil je deze op bijvoorbeeld posters of canvas verkopen? Dat kan! Je kan meerdere afbeeldingen op verschillende soorten producten toepassen/verkopen zonder dat er een voorraad aangelegd hoeft te worden. Direct beginnen? Neem contact op.

Geef je online zichtbaarheid en verkopen een boost

Het verkopen van je print-on-demand producten op meerdere online marktplaatsen biedt jou kansen om meer exposure te krijgen voor je merk en webshop. Naast je eigen verkoopkanaal, heb je met onze tool de mogelijkheid om een geheel nieuw publiek aan te spreken. Kies voor de integration tool van Print API en vergroot je kansen op een verkoop van jouw gepersonaliseerde print-on-demand producten. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Waarom kiezen voor Print API + Bol.com?

Met onze integration tool start je eenvoudig en snel met het verkopen van je gepersonaliseerde producten op Bol.com. Als Print API klant profiteer je hierdoor van het enorme bereik van Nederlands grootste webwinkel en kan je jouw online verkopen een flinke boost geven.

Het enige wat jij nodig hebt is een verkoopaccount op Bol.com en een Print API account. Verkoop je al op Bol.com? Dan nemen wij de productverwerking op Bol.com uit handen voor je. Dit bespaart jou enorm veel tijd. Tijd die jij vervolgens kan besteden aan het opzetten van nieuwe salescampagnes en het maken van nieuwe productontwerpen. Koppel daarom vandaag nog je verkoopaccount aan onze drukkerij en wij versturen de orders volautomatisch en white label naar jouw klanten. Neem contact op voor meer informatie.

PrintAPI plus Bol.com logo

Eenvoudig en snel producten verkopen

Beheer gemakkelijk al jouw binnengekomen bestellingen aan de hand van één klik op de knop. Jouw bestellingen worden eenvoudig doorgezet naar onze printers, waardoor jij er geen omkijken meer naar hebt.

PDF

Je verkoopt je producten via marketplaces zoals Bol.com of Amazon en het enige wat je nodig hebt is een (printbaar) PDF-bestand van het ontwerp.

Winkelwagen

Je klanten plaatsen een bestelling binnen jouw shop bij één van de aangesloten marketplaces, deze kun je vervolgens met één druk op de knop doorsturen naar het systeem Print API.

White Label

De PDF van het product wordt gebruikt door Print API om de bestelling af te drukken op het gewenste product.

Wereldwijd

Wij versturen de bestelling van je klant en tevens ontvangt deze een track-and-trace code toegestuurd, waarmee tevens je bestelling wordt afgemeld.

Benieuwd naar de complete installatie? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het?

Icoon stap 1
1
Maak een account aan bij Print API

Registreer je gratis als verkoper op www.printapi.nl

Creëer een verkoopaccount bij de marktplaats van jouw keuze

Neem contact met ons op om jouw verkoopaccount eenvoudig te koppelen met onze API.

2
Icoon stap 2
Icoon stap 3
3
Beheer bestellingen via MyWuunder

Via MyWuunder en WuunderConnect importeer je eenvoudig je orders en worden deze via de koppeling vol-automatisch aangevuld met de juiste data en verstuurd naar onze API.

Klaar voor de start!

De bestellingen worden verwerkt en de klant ontvangt een track & trace code.

4
Icoon stap 4

Print-on-demand producten die je kan verkopen op marketplaces

Bij Print API heb je keuze uit een ruime online catalogus van producten om te gaan verkopen via het verkoopplatform naar keuze.

 • Boeken

  hardcover boeken
 • Cadeau's

  mokken
 • Foto's

  retroprints
 • Kantoor

  kalenders
 • Wanddecoratie

  aluminium
 • Overig

  kaarten

Start vandaag!

Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van de voordelen van print-on-demand verkopen via online marktplaatsen!