Online Editor

Web-to-print voor elke website

Je bezoekers online hun eigen producten laten ontwerpen en bestellen? Breid je website uit met de Online Editor! Een moderne, snelle webapp geschikt voor elk apparaat.

Ontwerp, upload, bestel. De Online Editor is onze succesvolle web-to-print oplossing, nu eenvoudig te integreren in elke website. Op maat voor jouw idee op te zetten. Neem contact op voor een offerte!

Productie en fulfilment door Print API optie

Jouw branding — kleuren, logo en meer

Screenshots

  • Screenshot interface
  • Screenshot mobile devices
  • Screenshot tekstopmaak
  • Screenshot clipart
  • Screenshot thema's

Hoe het werkt

Integratie

Om de Online Editor op je website te integreren, plaats je simpelweg directe links naar de Online Editor op je website. Geen installatie of programmeerkennis vereist.

Webhosting

De Online Editor kan worden geplaatst onder een subdomein van jouw website. Bijvoorbeeld editor.example.com. Wij verzorgen de hosting van het pakket.

Bestelproces

Heb je zelf een bestelproces en accountsysteem? De Online Editor beschikt over API's om die volledig te integreren. We bieden ook een totaalpakket met een bestelproces en accountsysteem inbegrepen.

Fulfilment

Standaard printen en versturen wij de bestellingen rechstreeks naar je klanten. Helemaal white-label, oftewel blanco verpakt. Wil je zelf de producten drukken, dan bestaan daarvoor ook mogelijkheden.

Producten

Bepaal zelf welke producten je wilt verkopen. Bijna alle producten uit ons assortiment zijn direct beschikbaar. Staat jouw product er niet bij, dan is maatwerk ook een optie!

Klantenservice

Standaard behoud je zelf het contact met je klanten. Voor een toeslag van standaard € 2,- excl. per bestelling, kun je de klantenservice ook uitbesteden aan Print API.